Upisati se možete u Tajništvu Kluba svaki dan ujutro od 9,00 do 12,00, ponedjeljkom popodne od 17,00 do 19,30 sati ili telefonom na broj 051 621 682

 

U školu sinkroniziranog plivanja upisuju se djevojčice od 5 do 9 godina starosti. Formiraju se grupe od 10, maksimalno 15 članica prema dobi i sposobnostima. U ovoj skupini uče se osnovne plivačke tehnike, osnovni položaji sinkroniziranog plivanja kao što su položaj na leđima, položaj na trbuhu, „škare“, kolut i ostali. Treninzi su organizirani tri puta tjedno. Za školu sinkroniziranog plivanja organizira se gradsko natjecanje u rutinama koncem svibnja ili početkom lipnja. Članice Škole također sudjeluju na Božićnoj reviji i završnoj reviji Kluba na kraju sezone. Tijekom sezone vrše se testiranja nakon završetka obuke svake razine, te se rezultati zbrajaju i na kraju sezone nagrađuju se najuspješnije polaznice po grupama. Sve polaznice Škole sinkroniziranog plivanja na kraju sezone dobivaju diplome.

Za gradsko natjecanje u rutinama i reviju na kraju sezone potrebno je da sve plivačice imaju iste kupaće kostime koje će roditelji kupiti u dogovoru s trenericama.